نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: سرمایه‌گذاری در بخش مجموعه گردشگری و مالی ماهان پیگیری و آغاز شده لذا چیزی حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری آنجا شروع شده است.

۱۵ هزار میلیارد تومان در حوزه گردشگری کرمان سرمایه‌گذاری شده است

به گزارش خانه ملت، بهنام سعیدی در شورای اداری شهرستان جیرفت و عنبرآباد با اشاره به اینکه کم‌توجهی به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های صنعتی، معدنی و اقتصادی باعث عقب‌ماندگی جنوب استان کرمان در این حوزه‌ها شده است، گفت: اکنون با هماهنگی مجموعه مدیریتی استان و ورود نهادهای بزرگ اقتصادی، این مسیر در حال اصلاح است.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های مغفول‌مانده منطقه اظهار کرد: ما معادن بسیار زیادی در جنوب شهرستان جیرفت داریم که سال‌ها مهجور و مغفول‌ واقع شده بودند و ما هنوز در مرحله اکتشاف و بررسی و آزمایش‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه اگر اقدامات اکتشافی زودتر انجام می‌شد، وضعیت منطقه متفاوت بود، تصریح کرد: اگر این کارها ۲۰ سال قبل انجام می‌شد مطمئن باشید امروز نه تنها شهرستان‌های استان کرمان عقب‌تر نبودند بلکه با اطمینان می‌توان گفت که ما در کشور حائز جایگاه بالایی بودیم، اما کم‌توجهی شده است.

سعیدی افزود: به فضل الهی بحث سرمایه‌گذاری در جنوب استان کرمان به‌خصوص این ٢ شهرستان در دستور کار قرار گرفته و با هماهنگی استاندار، فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی، همه دست به دست هم داده‌ایم تا بتوانیم در این راستا گام‌هایی برداریم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس با اشاره به ورود مجموعه‌های وابسته به وزارت دفاع به منطقه گفت: امروز مجموعه‌ای که به نوعی ذیل وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است، در شهر عنبرآباد چند پهنه معدنی را فعال کرده و در آینده خواهیم دید که اگر این معادن فعال بشود، نیروی بیکار را پیدا نخواهید کرد.

وی با استناد به گزارش‌های فنی، افزود: بهترین مواد معدنی در آنجا وجود دارد که هم عیار آن‌ها بالا است و هم از نظر کمیت و مقدار بسیار قابل توجه هستند.

سعیدی به سرمایه‌گذاری‌های جدید در منطقه اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاری که در بخش مجموعه گردشگری و مالی ماهان پیگیری شد، آغاز شده و کلنگ‌زنی انجام شده است؛ چیزی حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری آنجا شروع شده است.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس افزود: دنبال این هستیم که هر سرمایه‌گذاری در حوزه‌های معدنی، صنعتی، کشاورزی و گردشگری که بتوانیم پیدا کنیم، به منطقه بیاید و سرمایه‌گذاری کند.

وی نخستین مطالبه خود از مدیران را همکاری دانست و اظهار کرد: نخستین خواهشی که بارها در شورای اداری هم مطرح کردم، همکاری کردن، راه را باز کردن، کمک کردن و تلاش کردن است تا بتوانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم؛ ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد اما تا امروز به آن‌ها توجه نشده است.

سعیدی با اشاره به توانمندی مجموعه‌های حاضر در جلسه گفت: ساتا، یک مجموعه بسیار بزرگ است و زیرمجموعه‌های بسیار بزرگی دارد. جلسات متعددی تا امروز هم در تهران برگزار شده است و هم حدود یک ماه قبل، هیأتی به دستور امیر صادقی برای بررسی ظرفیت‌ها به منطقه اعزام شد.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس تأکید کرد: ان‌شاءالله بتوانیم گام‌های مؤثری در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی و معدنی برداریم و تلاش خواهیم کرد مدیران را دعوت کنیم تا به شهر ما بیایند، بازدید کنند، ظرفیت‌ها، مشکلات و چالش‌ها را از نزدیک ببینند.

وی افزود: حضور هر مدیری که از نزدیک با مردم، فرهنگ منطقه، مدیران و ظرفیت‌هایی که داریم آشنا شود، می‌تواند در تصمیماتی که می‌گیرد مفید باشد و تصمیمات خوبی گرفته خواهد شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار